Napi holdfény

 

"Napi holdfény" címmel a Holdfény Közösség egy új rovatot indít, amelynek a célja, hogy könnyebben elviseljük a nehéz napokat, amelyet a mostani veszélyhelyzet miatt kell átélnünk. Fontos a személyes mentálhigiéné, ezt szeretnénk előmozdítani.

Naponta közreadunk egy pozitív írást: jó hírt, tápláló gondolatot, Igét - egy kis kommentárral, amely szeretne segítséget adni a látogatóinknak, hogy erősödjünk meg a hitben, a reményben és a szeretetben.

Magyarul holdfény lennénk, hogy tükrözzük a napot...


A mai napon az Eucharist Együttes egyik dalát ajánljuk a Látogatóink figyelmébe. Egy ismert ima feldolgozása, igényes zenei kíséretben…

Ferenc pápa bátorító és vigasztaló szavait osztjuk meg Látogatóinkkal, amelyeket vasárnap mondott el a Szent Péter téren, a Lázár feltámasztásáról szóló evangéliumi szakaszról elmélkedve. Érdemes elolvasni!

Rossbauer püspök Hanna nővér segítségét kéri egy kényes ügyben. A Tisztelendő Anya tovább keveri a lapjait, de a pénzügyi gondok nem oldódnak meg. Felicitas nővér egyre többet tölt, mind a televízió, mind az alkolhol társaságában, és ez majdnem valaki életébe kerül...