Napi holdfény

 

"Napi holdfény" címmel a Holdfény Közösség egy új rovatot indít, amelynek a célja, hogy könnyebben elviseljük a nehéz napokat, amelyet a mostani veszélyhelyzet miatt kell átélnünk. Fontos a személyes mentálhigiéné, ezt szeretnénk előmozdítani.

Naponta közreadunk egy pozitív írást: jó hírt, tápláló gondolatot, Igét - egy kis kommentárral, amely szeretne segítséget adni a látogatóinknak, hogy erősödjünk meg a hitben, a reményben és a szeretetben.

Magyarul holdfény lennénk, hogy tükrözzük a napot...


A mai lelki táplálék Pál Feri vasárnapi gondolatai, amelyek közel hozzák hozzánk az Evangéliumot. Kérnénk-e magunknak az örök életet, kérnénk-e olyat, amit az ember nem tehet meg?

Egy kislány, Kirsten, megszökik beteg kutyájával, mert el akarják altatni az állatot. Kiderül, hogy King régen keresőkutya volt, és még a polgármester életét is megmentette. A nővérek és még Wöller úr is próbálnak segíteni a kislánynak és a vizslának.

A mai napon egy Sillye klasszikust mutatunk be, amelyet a Gável fiúkkal közösen adtak elő 2017-ben. Igazi húsvéti dal, kapcsolódjunk bele!

A mai lelki táplálék Rumszauer Miklós kaposvári plébános atya vasárnapi gondolatai. Meghív arra bennünket, hogy Szent János és Szent Péter helyzetét mi is átéljük...