Hírek

Az egész március végén kezdődött, amikor azzal szembesültünk, hogy nem lesznek szentmisék, lefújtak minden egyházi programot, még a kisközösségi alkalmakat is el kellett hagyni. Mint oly' sokan, mi is az internet adta lehetőséghez fordultunk. Elindult a "Napi holdfény".

Már több, mint két hónapja készülünk a Látogatóink számára a "Napi holdfény" menü alatt mindennapra szóló lelki "útravalóval". A statisztikát látva nem fogy, hanem nő az oldalunk megtekintése: naponta átlagosan 150 Látogató tekinti meg ezt a rovatunkat. Hálásak vagyunk, köszönjük!

A koronavírus miatt kialakult helyzetben nyilvános szentmiséken, közösségi találkozókon és számos más programon nem vehetünk részt. Nehéz ez mindenkinek. Azért, hogy könnyebb legyen, 30 napja elindítottunk egy új rovatot, amely a "Napi holdfény" címet kapta.

Az elmúlt napok óvintézkedési miatt számos dolog megváltozott. Jelenleg a hatóságok valamennyi európai országban megpróbálják az embereket rávenni a higiénikus viselkedésre: "ne köhögjenek másokra", "használjanak papír zsebkendőt", "mossanak alaposan kezet"... Fura, de ez a valóság: eddig nem így élt az emberek többsége, pedig ez lett volna a...

A fenti címmel tart előadást Hamar László - a Pécsi Pálos Baráti Kör meghívására 2020. március 6-án, pénteken este 19 órától a Pécsi Pálos templom hittantermében.