Hírek

200

2020.10.08

A mai napon ünnepeljük a Napi holdfény rovatunk kétszázadik megjelenését. Kétszáz napja indultunk, kicsit félve, de jó szándékkal telve. Ha akkor megkérdeznek minket, a rovat szerkesztőit, hogy megéljük-e a 200-at, hát...

A tavaly ősszel Pécsett a Pálos Baráti Kör és a Pálos Lelki Központ szervezésében, Magyarország Kormánya által támogatott nagy sikerű előadássorozat idén ősszel folytatódik.

A Napi holdfény szerkesztő csapatának egyik oszlopos tagja kedd óta kórházban tartózkodik, mivel egy közeli hozzátartozójánál súlyos betegséget diagnosztizáltak. Emiatt tapasztalhatták, hogy szerda óta nem lettek közzé téve a cikkek. Pótolni fogjuk hamarosan.

Már közel 150 napja, hogy elindult a Napi holdfény elnevezésű rovatunk. Hatalmas siker, ami az oldal látogatottságával mérhető. A 100. nap óta tovább nőtt a megtekintések száma, újabb havi statisztikai adatokat döntöttünk meg. Köszönjük!

Az egész március végén kezdődött, amikor azzal szembesültünk, hogy nem lesznek szentmisék, lefújtak minden egyházi programot, még a kisközösségi alkalmakat is el kellett hagyni. Mint oly' sokan, mi is az internet adta lehetőséghez fordultunk. Elindult a "Napi holdfény".

Már több, mint két hónapja készülünk a Látogatóink számára a "Napi holdfény" menü alatt mindennapra szóló lelki "útravalóval". A statisztikát látva nem fogy, hanem nő az oldalunk megtekintése: naponta átlagosan 150 Látogató tekinti meg ezt a rovatunkat. Hálásak vagyunk, köszönjük!