Hírek

Elérkezett játékunk 2. fordulója, amelyben folytatjuk a Napi holdfény ezer napjának áttekintését. A játékosok minden kérdésre megtalálhatják a választ, ha megkeresik a megjelölt napot. A helyes megfejtéseket email útján juttathatják el hozzánk. A nyereménysorsoláson azok vesznek részt, akik mindkét forduló feladatait helyesen megválaszolták.

A mai napon egy kétfordulós játékot indítunk, amely a Napi holdfény ezer napját tekinti át tematikusan. A játékosok minden kérdésre megtalálhatják a választ, ha megkeresik a megjelölt napot. A helyes megfejtéseket email útján juttathatják el hozzánk. A nyereménysorsoláson azok vesznek részt, akik mindkét forduló feladatait helyesen megválaszolták.

1000.

2022.12.17

Már közel 3 évvel ezelőtt indítottuk el a Napi holdfényt. Nem terveztük ezer napig, nem gondoltuk, hogy a "Covid hullámzás" nem ér véget... Azt sem sejtettük, hogy a szomszédban háború lesz, a szegénységbe taszító inflációról pedig még a rémálmaink sem szóltak. Mindez elérkezett. Valamikor a 200. nap előtt az egyik hétindító gondolatban Ákos arról...

Advent - 2022

2022.12.12

Az előző évekhez hasonlóan a Holdfény Közösség idén is arra buzdítja minden kedves olvasónkat, hogy tegyünk jót! Nehéz év van mögöttünk, homályos, hogy mi vár ránk, de amit az Úrnak adunk, az örökre megmarad.