Hírek

A Holdfény Közösség elkötelezett a pápai tanításokkal összhangban a "Pünkösd kultúrájának terjesztésében". Ennek egy kis lépése, amikor Húsvéthoz és Karácsonyhoz hasonlóan ünnepi jó kívánságot mondunk, és egy kis ajándékot adunk.

1 %

2021.03.27

Elindult a 2021-es 1%-os reklámok időszaka. Ilyenkor a civil szervezetek felhívják magukra a figyelmet, kérik a jó szándékú emberek segítségét, az adójuk egyik 1%-ának a felajánlására vonatkozóan.

Egy évvel ezelőtt indult útra a "Napi holdfény". Más volt a helyzet akkoriban... Pár nappal korábban fosztották ki az emberek a boltokat (főként a liszt, a konzervek és a wc papír vált hiánycikké), majd megszűntek a templomi szertartások, a közösségi találkozók elmaradtak.

Oliva egy amerikai egyetemista lány, aki matek szakon tanul. Mellette sok mindenre van ideje... Többek között Biblia órákat tart. Mindezt modern módon, a legújabb eszközökkel, megszólítva a saját korosztályát. Tanít a Szentháromságról, feldolgozza az ismert bibliai történeteket. Mindezt viccesen, pörgősen, grafikusan és jelmezekben. Az egyik...

Advent - 2020

2020.12.06

Az előző évekhez hasonlóan a Holdfény Közösség idén is arra buzdítja minden kedves olvasónkat, hogy tegyünk jót! Nehéz év van mögöttünk, homályos, hogy mi vár ránk, de amit az Úrnak adunk, az örökre megmarad.