Hírek

A Pálos Baráti Kör és a Magyar Pálos Rend meghívására Pécsre érkezik dr. Beer Miklós nyugalmazott püspök atya, aki a Holdfény Közösség Alapítvány tiszteletbeli elnöke.

Minőségi idő a családban címmel az alakuló Pécsi Pálos Lelkiségi Központ egy színvonalas programsorozatot hirdetett meg. Plakát (pdf) A második alkalom 2019. október 11-én, pénteken 19 órakor lesz a Pálos templomban, Minőségi idő a családban | Megbocsátás és elfogadás címmel.

A fenti címen az alakuló Pécsi Pálos Lelkiségi Központ egy programsorozatot hirdet meg, amely színvonalasnak ígérkezik, mindemellett ingyenes is lesz.

A nyári pihenés idején jól jön, ha szellemileg is gazdagodunk, megnyílunk új utak irányába. Közösségünk számára fontos a Föld védelme. Isten ránk bízta ezt a bolygót, felelősek vagyunk érte. Ezért az alábbi helyre kattintva megtalálhatjátok az Özönvíz előtt című filmet, amely segítségével talán jobban megértjük, hogy tennünk kell valamit. A...

Mindenképpen folytatódott volna ez az írás, de mivel számos komment érkezett email útján az első részt követően, ezért még nagyobb örömmel tesszük közzé az alábbi sorokat!

Ismét a lényegről írt egy dalt Ákos, a hívő katolikus, Kossuth-díjas előadóművész. Valójában minden keresztény ember, aki találkozott az élő Istennel, és megtapasztalta az Ő szeretetét, elmondhatja ezt az igazságot: "nem kell más vigasz".