Hírek

A Holdfény Közösség helyszíni tudósítója 2021. szeptember 6-tól minden nap riportot ad közzé a budapesti eseményekről a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus ideje alatt. Így, akik nem tudunk személyesen részt venni ezen az ünnepségen, mégis valamiképpen személyesebben át tudjuk élni az ott történteket - a beszámolók, az élmények, képek közzététele...

Félezer

2021.08.04

A Napi Holdfény egy fontos mérföldkőhöz érkezett, ma lett 500 napos. Amikor a 250. napot ünnepeltük, megígértük, hogy nem állunk meg az 500-ig. Az ígéret pedig szép szó...

A Holdfény Közösség elkötelezett a pápai tanításokkal összhangban a "Pünkösd kultúrájának terjesztésében". Ennek egy kis lépése, amikor Húsvéthoz és Karácsonyhoz hasonlóan ünnepi jó kívánságot mondunk, és egy kis ajándékot adunk.

1 %

2021.03.27

Elindult a 2021-es 1%-os reklámok időszaka. Ilyenkor a civil szervezetek felhívják magukra a figyelmet, kérik a jó szándékú emberek segítségét, az adójuk egyik 1%-ának a felajánlására vonatkozóan.

Egy évvel ezelőtt indult útra a "Napi holdfény". Más volt a helyzet akkoriban... Pár nappal korábban fosztották ki az emberek a boltokat (főként a liszt, a konzervek és a wc papír vált hiánycikké), majd megszűntek a templomi szertartások, a közösségi találkozók elmaradtak.