Hírek

1 %

2021.03.27

Elindult a 2021-es 1%-os reklámok időszaka. Ilyenkor a civil szervezetek felhívják magukra a figyelmet, kérik a jó szándékú emberek segítségét, az adójuk egyik 1%-ának a felajánlására vonatkozóan.

Egy évvel ezelőtt indult útra a "Napi holdfény". Más volt a helyzet akkoriban... Pár nappal korábban fosztották ki az emberek a boltokat (főként a liszt, a konzervek és a wc papír vált hiánycikké), majd megszűntek a templomi szertartások, a közösségi találkozók elmaradtak.

Oliva egy amerikai egyetemista lány, aki matek szakon tanul. Mellette sok mindenre van ideje... Többek között Biblia órákat tart. Mindezt modern módon, a legújabb eszközökkel, megszólítva a saját korosztályát. Tanít a Szentháromságról, feldolgozza az ismert bibliai történeteket. Mindezt viccesen, pörgősen, grafikusan és jelmezekben. Az egyik...

Advent - 2020

2020.12.06

Az előző évekhez hasonlóan a Holdfény Közösség idén is arra buzdítja minden kedves olvasónkat, hogy tegyünk jót! Nehéz év van mögöttünk, homályos, hogy mi vár ránk, de amit az Úrnak adunk, az örökre megmarad.

250

2020.11.27

250 nappal ezelőtt indult útra a "Napi holdfény". Kicsit más volt a helyzet akkoriban. Pár nappal korábban fosztották ki az emberek a boltokat (főként a liszt, a konzervek és a wc papír vált hiánycikké), majd megszűntek a templomi szertartások, a közösségi találkozók elmaradtak. Most templomba még mehetünk, de már nincsenek közösségi alkalmak. A...

Tájékoztatunk minden érdeklődőt, hogy a rendkívüli helyzet miatt hozott intézkedések megtartása érdekében, a Holdfény Közösség eheti előadásai elhalasztásra kerültek.

A november 12-re meghirdetett imaest P. Puskás Antal pálos tartományfőnök atya kérésére és a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia rendelkezése értelmében nem kerül megrendezésre.