Hírek

Elérkezett játékunk 2. fordulója, amelyben folytatjuk a Napi holdfény ezer napjának áttekintését. A játékosok minden kérdésre megtalálhatják a választ, ha megkeresik a megjelölt napot. A helyes megfejtéseket email útján juttathatják el hozzánk. A nyereménysorsoláson azok vesznek részt, akik mindkét forduló feladatait helyesen megválaszolták.

A mai napon egy kétfordulós játékot indítunk, amely a Napi holdfény ezer napját tekinti át tematikusan. A játékosok minden kérdésre megtalálhatják a választ, ha megkeresik a megjelölt napot. A helyes megfejtéseket email útján juttathatják el hozzánk. A nyereménysorsoláson azok vesznek részt, akik mindkét forduló feladatait helyesen megválaszolták.

1000.

2022.12.17

Már közel 3 évvel ezelőtt indítottuk el a Napi holdfényt. Nem terveztük ezer napig, nem gondoltuk, hogy a "Covid hullámzás" nem ér véget... Azt sem sejtettük, hogy a szomszédban háború lesz, a szegénységbe taszító inflációról pedig még a rémálmaink sem szóltak. Mindez elérkezett. Valamikor a 200. nap előtt az egyik hétindító gondolatban Ákos arról...

Advent - 2022

2022.12.12

Az előző évekhez hasonlóan a Holdfény Közösség idén is arra buzdítja minden kedves olvasónkat, hogy tegyünk jót! Nehéz év van mögöttünk, homályos, hogy mi vár ránk, de amit az Úrnak adunk, az örökre megmarad.

2022. október 26-án, szerdán, a 18 órai szentmisét a 2003 óta Argentínában élő Varga János verbita missziós atya mutatja be a Pálos templomban, amelyet szentségimádás és testi - lelki gyógyulásokért mondott ima követ.