Advent - 2020

2020.12.06

Kedves Látogatónk!

Az előző évekhez hasonlóan a Holdfény Közösség idén is arra buzdítja minden kedves olvasónkat, hogy tegyünk jót! Nehéz év van mögöttünk, homályos, hogy mi vár ránk, de amit az Úrnak adunk, az örökre megmarad.

Ferenc pápa számos alkalommal hívja fel a figyelmünket arra, hogy szeressük a szegényeket, segítsük őket - mert ez kedves Isten előtt.

Mi ebben az évben újra a medjugorjei alapítású, egész világot átfogó katolikus segélyszervezetet, a Mary's Meals-t (Mária Konyhája) ajánljuk. Miért őket? Összehasonlításokat végeztünk, hogy az egyes segítő szervezetek az adományok hány százalékát adják valóban oda a rászorulóknak, és kiugróan magasan a Mary's Meals teljesített (az általunk felajánlott összegből ők adják a legtöbbet a nélkülözőknek). Mindemellett a világnak azokon a pontjain segítenek leginkább, ahol aktuálisan nagy a szükség. Vállalják keresztény hitüket és hovatartozásukat, miközben ebédet osztanak és ingyenesen tanítják a legkisebbeket. Hát ezért!

Adományokat az interneten megtalálható oldalukon keresztül tudnak elfogadni. Nagyon profik, leírják, hogy a felajánlott pénzből hány gyereket képesek  éven át etetni és tanítani. Itt találhatóak: https://www.marysmeals.org.uk/

Isten áldjon meg minden jótevőt!

Holdfény Közösség, 2020 adventjén