1 %

2021.03.27

Kedves Látogatónk!

Elindult a 2021-es 1%-os reklámok időszaka. Ilyenkor a civil szervezetek felhívják magukra a figyelmet, kérik a jó szándékú emberek segítségét, az adójuk egyik 1%-ának a felajánlására vonatkozóan.

A Holdfény Közösség Alapítványnak is segítséget jelent az a bizonyos 1%. Tudjuk azonban, hogy nehéz dönteni, mert annyi jó célú civil szervezet van manapság - de csak egyet lehet választani.

A tavalyi évben a Covid 19 fertőzés miatt kialakult helyzetben a szolgálataink félbeszakadtak. Amint lehetséges, folytatjuk és befejezzük őket (Élet a Lélekben szeminárium, Teremtésvédelmi előadássorozat, Erősödjetek meg a hitben imaestek). Alkalmazkodva a történtekhez, az ún. "Napi holdfény" rovatot indítottuk be, amely naponta ad lelki útravalót, segítséget a közösségi találkozók nélkül maradt keresztény testvéreink számára. Pár napja ünnepeltük ennek az 1 éves jubileumát. És folytatjuk, amíg szükség van rá. A Napi holdfénynek köszönhetően az oldalunk látogatottsága minden korábbi számot meghaladt: volt olyan napunk nem egyszer, amikor a napi 1000 főt meghaladta a megtekintések száma.

Amennyiben Ön is fontosnak tartja ezeket a tevékenységeket, kérjük, támogassa az új- és az újra evangelizáció szolgálatát az alapítványunkon keresztül!

A Holdfény Közösség Alapítvány adószáma: 18273517-1-07

Köszönjük! Isten áldja meg a jó szándékú adakozót!

Holdfény Közösség Alapítvány, 2021. március 27.