2 éve Napi holdfény

2022.03.23

Kedves Látogatóink!

Örömmel jelentjük, hogy két éves lett a "Napi holdfény"!

A 2020-as év elején senki nem gondolta volna, hogy 2022-ben is még koronavírus miatti intézkedések lesznek érvényben. Sőt, akkoriban még szabad volt a világ: nem csak levegőt vehettünk maszk nélkül a szánkon, de nem korlátoztak minket utazásban, étkezésben, szórakozásban, az emberi kapcsolataink ápolásában. Aztán előfordult az, ami korábban csak a legvadabb diktatúrák idején: nem mehettünk templomba közösségi istentiszteletekre. Hosszabb ideig esténként kijárási tilalom volt érvényben, amikor mindenkinek 8 órára haza kellett érnie. Még a húsvét is szinte elmaradt...

Ezekhez képest most könnyebb a helyzet, kicsit több levegő jut mindenkinek. De a szomszédos Ausztriában nem így van. A másik szomszédunkban pedig háború dúl, milliók menekülnek. A híradásokból zúdul ránk az újabb és újabb szorongató tájékoztatás, a "félelem áradata".

Azt ígértük, hogy 2 évig nem állunk meg, nem hagyjuk abba a naponta megjelenő kis pozitív üzenetet, imaszándék továbbítását, az örömhír közlését... a Napi holdfényt. Most nem teszünk konkrét időszakra történő vállalást, de azt igen, hogy folytatjuk! Ezután is tesszük ezt Isten dicsőségére, és az emberek lelki egészségére!

Holdfény Közösség, 2022. márciusán