1000. nap: 1000.

2022.12.17

Már közel 3 évvel ezelőtt indítottuk el a Napi holdfényt. Nem terveztük ezer napig, nem gondoltuk, hogy a "Covid hullámzás" nem ér véget... Azt sem sejtettük, hogy a szomszédban háború lesz, a szegénységbe taszító inflációról pedig még a rémálmaink sem szóltak. Mindez elérkezett. Valamikor a 200. nap előtt az egyik hétindító gondolatban Ákos arról beszélt, hogy a világ rossz irányba tart, és szerinte egyre nehezebb lesz a jövő. Hát, igaza lett...

Ugyanez az előadóművész hozzátette, hogy a hit biztos pontot ad, átsegít a nehézségeken. Dalokat is írt erről, amelyeket az elmúlt 1000 nap láthattak is és hallhattak is a Látogatóink (pl. A remény figyel, Fel a szívekkel). Mi is így gondoljuk: van remény, Istenben bízva semmilyen hullámzás, háború, anyagi nehézség nem tud bennünket elborítani!

Mindezek miatt nem hagyjuk abba: folytatjuk! Folytatnunk kell, hiszen naponta több száz Látogatónk van, akik ezekből a "napi morzsákból is élnek". Folytatnunk kell, mert a félelemmel szemben a hit ad segítséget, és a remény üzenetét el kell juttatnunk minél több emberhez. Folytatnunk kell, hogy ezáltal is jobb, szebb, világosabb legyen a sötétségbe haladó világunk!

A közös ünnephez készültünk egy kis játékkal is. Több nyereményt ajánlottak fel Napi holdfény Látogatók, így díjazzuk is a szerencsés helyes megfejtőket. A játék 2 fordulós, és a Hírek rovatban lesz feltöltve az ezredik napot követően! :-)

S hogy ne maradjon el a "Te szent ég!" sorozat következő epizódja sem, az izgalmakban bővelkedő rész megtekinthető itt: